A+ A A-

 

DR. BAUMANN
 
Sinds zijn oprichting in 1989 is DR. BAUMANN COSMETIC uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid.
 
Dr. Baumann beschikt over 5 productlijnen : Beaucaire, Classic en Skinident, Wellness en Make-up.
 
Dr. Baumann bestellen ?
Gebruik het contactformulier(klik op Contact). Wij kunnen u advies geven over de door uw gewenste producten en wij  zorgen ervoor dat de producten  bij u thuis of op uw werk bezorgd worden.
Eerst krijgt u een bestelbevestiging met de totaalprijs en ons bankrekeningnummer.
Na bevestiging en betaling door u, verzenden wij de producten naar het door u gekozen adres.
U kunt ons ook bellen, telefoonnummer 0252-231001
 
Productadvies nodig ?
Als u niet vertrouwd bent met de producten van Dr. Baumann is het raadzaam om een adviesgesprek te boeken. Tijdens dit gesprek adviseren wij u welke producten u het best kunt gebruiken. Uiteraad is dit kosteloos.
 

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001