A+ A A-
http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hoofdpagina-1000-600gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrond3donderdaggk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonmaandag1gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonvrijdag44gk-is-113.jpglink

Tanden witten

Witte tanden horen bij een gezond en verzorgd uiterlijk. Door roken, eten en drinken verkleuren uw tanden op den duur. De verkleuring, die u niet kunt wegpoetsen, zit in uw tanden en is plantaardig (koffie, thee, wijn etc). Uw glazuur is namelijk een fijnmazig raamwerk van hele minuscule gaatjes, waar deze plantaardige kleurstoffen langzaam indringen. De speciale gel van Sourire reageert alleen op plantaardige verkleuringen en zorgt ervoor, dat uw tanden het licht niet langer absorberen maar juist terugkaatsen.

                                               

Veiligheid

Omdat de Sourire gel alleen reageert op de plantaardige stoffen, is het volledig veilig voor uw glazuur en tandbeen. Ik ben een gecertificeerd Sourire consulent. Ik ben getraind door tandartsen en weet precies, hoe u uw gebit veilig wit kunt maken en houden.

De methode

In de praktijk maak ik een afdruk van uw onder- en bovengebit. Van deze afdrukken worden in het tandtechnisch laboratorium van Sourire twee bitjes op maat gemaakt, welke exact over uw tanden passen. Na een week kunt u uw bitjes ophalen, samen met de Sourire gel. Ik zal u precies laten zien, hoe u de gel in de bitjes dient te doen. Het is belangrijk, dat de bitjes exact op de maat van uw gebit aansluiten. Dit om te voorkomen, dat de gel verdunt wordt met speeksel, waardoor de werking afneemt. De bitjes met de gel dient u dagelijks drie kwartier tot een uur te dragen, voor een periode van ongeveer een week. (advies: voor het slapen)

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Uiteraard dringen plantaardige kleurstoffen in uw tanden wanneer u gaat eten en drinken. Het verschilt per persoon, maar het resultaat van Sourire blijft circa één tot vier jaar zichtbaar. U ontvangt een kleurenstaal, zodat u altijd kunt meten, hoeveel witter uw tanden zijn geworden. Omdat de Sourire gel absoluut veilig is, kunt u het procedé op elk gewenst moment herhalen.

Voor wie is de Sourire behandeling geschikt?

Sourire is geschikt voor iedereen die zijn of haar eigen tanden heeft. Omdat de Sourire gel alleen reageert op de plantaardige verkleuringen van roken, eten en drinken, dient u er rekening mee te houden, dat kunstmateriaal - zoals bijvoorbeeld stifttanden of vullingen - niet wit worden. Dit zou u dan eventueel na de behandeling bij uw eigen tandarts kunnen laten aanpassen.

Prijs: € 179,00

Indien u een afspraak vergeet of te laat afzegt (24 uur van te voren), dan ben ik helaas genoodzaakt u 20 euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001