A+ A A-
http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hoofdpagina-1000-600gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrond3donderdaggk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonmaandag1gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonvrijdag44gk-is-113.jpglink

Rimpelcorrectie

Er even goed uitzien als je je voelt...

Je doet aan sport, eet gezond en verzorgt je goed. Je voelt je uitstekend... maar toch irriteer je je aan die rimpeltjes. Het verschijnen van lijnen en rimpels behoort tot het natuurlijke verouderingsproces, maar willen wij dit wel, wij voelen ons jong en energiek en willen er ook zo uit zien dus...

Zoals u gelezen heeft op mijn website zijn er diverse behandelingen, één hiervan doet de cosmetisch arts. Zij corrigeert lijntjes d.m.v. inspuitingen met diverse preparaten, mocht u meer informatie willen dat kunt u vrijblijvend bellen, of een afspraak maken voor een gratis intake gesprek.

Tel. 0252 231001

Waar word ik mee behandeld?

Restylane: biologisch afbreekbaar product bestaande uit hyaluronzuur. Dit middel houdt watermoleculen vast waardoor er meer volume ontstaat. De werkingsduur is afhankelijk van de hoeveelheid mimiek in het behandelde gebied. In de lippen is dit circa 6 maanden, voor de meeste andere plaatsen is dit 9 - 12 maanden.

Radiesse: is een syntetisch calcium-hydroxyapatiet wat van nature in bot- en tandbeen voorkomt. Dit is opgelost in een waterige gel welke geleidelijk oplost en wordt vervangen door de eigen cellen. De werkingsduur is ongeveer 2 jaar.

Dysport: Botuline Toxine wordt gebruikt om spieractiviteit te verminderen. Het vermindert de overdracht van de prikkel van de zenuwen naar de spieren, zodat een spier rust krijgt en rimpels verminderen. De werkingsduur is 4-6 maanden, waarna de behandeling herhaalt dient te worden. Bij herhaalde toediening wordt de periode tussen de behandelingen steeds langer.

Wat wordt er tijdens een eerste consult gedaan?

De cosmetisch arts is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en werkt volgens diens officiële richtlijnen. Dit betekent onder andere dat er ook tijd besteed wordt aan een intake procedure. In deze intake zal het volgende aan de orde komen:

welke rimpels te behandelen zijn en de hierbij behorende kosten

een medische vragenlijst

een toestemmingsformulier

een foto

Wat kost een behandeling?

Voorlichting is kosteloos.

De kosten hangen af van de benodigde hoeveelheid serum. Heeft men veel diepe rimpels dan wordt een behandeling vanzelfsprekend duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen. De kosten dienen na elke behandeling contant te worden voldaan.

Indicatieprijzen:

 

Fronsrimpel/voorhoofd

€100-150,00

Rimpeltjes rond de ogen

€100,00

Neus-liplijn

€180-250,00

Bovenliprimpeltjes

€150-200,00

Vollere lippen

€180-220,00

 

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001