A+ A A-
http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hoofdpagina-1000-600gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrond3donderdaggk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonmaandag1gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonvrijdag44gk-is-113.jpglink

Permanent Make-up

Wat is Permanent Make-up?

Permanent make-up is het aanbrengen van pigment net onder het huidoppervlak. Dit gebeurt met een apparaat waarin kleine naaldjes zitten. Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de huid. Het is dus vrij oppervlakkig , zodat dit te zijner tijd zal vervagen. (1 tot 5 jaar ) Per persoon en per behandeling worden nieuwe steriele naaldjes gebruikt. In een apart nieuw dopje wordt de pigment gedaan die alleen voor u gebruikt wordt. De te behandelende locatie wordt verdoofd met een verdovingscrème zodat u nagenoeg weinig voelt van de behandeling. Uiteraard werken wij hygienisch (Praktijk Yvonne is gecertificeerd voor de Hamcode)

Het intake gesprek

Tijdens het intake gesprek wordt er uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ook dient u enkele medische vragen te beantwoorden,dit om de behandeling zo goed en veilig mogelijk te kunnen uitvoeren. Ook wordt er in overleg met u bepaald welke kleur en hoe de contour getekend gaat worden. Daarna volgt een foto waarna de behandeling kan beginnen. U komt na ongeveer 4 tot 6 weken weer terug voor een nabehandeling , soms is er wat pigment verdwenen wat opnieuw moet worden aangebracht. Soms is er een derde behandeling nodig, wat overigens bij de prijs is inbegrepen, en wordt in overleg met u besproken. U dient er rekening mee te houden dat de permanent make-up de eerste week na de behandeling er donkerder uit kan zien ,dit komt omdat de restkleurstoffen nog in het korstje op uw huid aanwezig zijn. Na deze week ,als de korstjes van de huid afvallen wordt de werkelijke kleur zichtbaar. Houd u hier rekening mee met uw privé afspraken. Bij de prijs is inbegrepen de behandeling, 2 nabehandelingen en nabehandelcreme.

 

Is Permanent Make-up voor iedereen geschikt?

Ja, het is voor iedereen geschikt. Er zijn veel voordelen op te noemen van permanent make-up:
Er altijd verzorgt uitzien
Het bespaart u tijd
Indien u moeite heeft met opmaken
Indien u allergisch bent voor make-up
Indien u veel sport
Het aanbrengen van een correctie in de wenkbrauw of lip ( b.v door een litteken)
Geen uitgelopen make-up meer

Is de behandeling pijnlijk?

De ervaring is dat de meeste mensen de behandeling niet als pijnlijk ervaren omdat er een voorbehandelcrème over de locatie wordt aangebracht, het is echter wel enigszins gevoelig. Soms kan er een lichte zwelling ontstaan (bij het lijntje om de ogen) wat echter na 1 á 2 dagen is verdwenen. Bij de wenkbrauwen lijkt het op epileren. Indien u voor een behandeling van de wenkbrauwen komt worden deze eerst in model geëpileerd. Uw eigen wenkbrauw is het uitgangspunt van de permanent make-up behandeling. Daarna wordt met u de kleur besproken en de contourlijnen getekend. Houdt u er echter rekening mee dat u uw wenkbrauwen wel moet blijven epileren, het is alleen nu veel makkelijker, u trekt gewoon de haren eruit die onder de nieuwe wenkbrauwen groeien.

 

Wat te doen na de behandeling met Permanent Make-up?

Direct na het aanbrengen van de permanent make-up begint het genezingsproces. De plaats waar de permanent make-up is aangebracht lijkt op een schaafwondje. Omdat het belangrijk is om het wondje soepel te houden krijgt u hiervoor een speciale crème mee. Hiermee verzorgt u de huid waardoor het resultaat van uw permanent make-up optimaal is.

Hoelang blijft de Permanent Make-up mooi?

Wanneer een permanent make-up is aangebracht zal deze gemiddeld 1 tot 5 jaar mooi blijven. Na verloop van tijd zal deze vervagen en daarna verdwijnen. Veel zonlicht (ook zonnebanken) en zwemmen (chloor) versnelt dit proces. Ook hangt het af van de conditie van de huid en de kleur van de permanent make-up. Indien u wilt dat uw permanent make-up weer opgefrist wordt kunt u altijd opnieuw een afspraak maken, dit uiteraard tegen een gereduceerd tarief.

Aan welke regels moet u zich houden na de behandeling?

Onderstaande punten gelden voor de 1e week na de behandeling:
Bij het douchen opletten dat er geen watercontact plaats vindt met de behandelde locatie.
Geen gebruik maken van sauna en zwemmen in chloorwater.
Met de behandelde locatie niet in de zon.
Geen make-up gebruiken op de behandelde locatie.
De geadviseerde crème gebruiken en deze opbrengen met een wattenstaafje totdat de huid genezen is. (3x per dag)
Korstje niet verwijderen d.m.v. krabben , indien u dit doet kan er een litteken ontstaan, het korstje valt er na verloop van tijd vanzelf af.

Behandelingen:

 

Wenkbrauwen

€275,00

Lippen

€275,00

Lijntje boven en onder

€275,00

Enkele lijn

€150,00

Bij de wenkbrauwen is ook de hair-stroke methode mogelijk

Deze prijs is gebaseerd op de behandeling, 2 nabehandelingen en nabehandelcrème

 

Bijwerken na 1 jaar € 95,00
Bijwerken na 2 jaar € 125,00

Deze prijs is gebaseerd op de behandeling, 1 nabehandeling en nabehandelcrème

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001