A+ A A-
http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hoofdpagina-1000-600gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrond3donderdaggk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonmaandag1gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonvrijdag44gk-is-113.jpglink

 

Mesotherapie 
 
Nieuw en uniek, Medex Cosmetische Mesotherapie!
Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe “anti-aging” behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren.
 
Wat is Cosmetische Mesotherapie? 
Mesotherapie is een verzamelnaam voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het bij Cosmetische Mesotherapie er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van óp de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) ín de huid worden gebracht. Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal mesotherapie-behandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan.
 
Welk resultaat mag u verwachten? 
Indien het juiste aantal Cosmetische Mesotherapie-behandelingen gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste concentratie, zijn de resultaten verbluffend. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een perfecte conditie is. Zonder voorbehoud kan gesteld worden, dat u ziet dat na de behandelingen iemands (uw) huid er weer uitziet als voor jaren terug.
 
Zonder naalden.
Hierbij worden elektrische pulsen aan de huid gegeven (elektroporatie) d.m.v. het zogenaamde Mesotherapy Instrument. Het bijzondere hierbij is dat er door optimale keuze van pulsfrequentie en pulsintensiteit tijdelijk hydrofiele kanalen ontstaan in de huid, waardoor de wateroplosbare werkstoffen uitermate goed de huid in kunnen penetreren. Door de elektrische pulsen ontstaat tevens direct een mooi liftend effect (elekto-osmotisch effect).
 
Geadviseerd wordt om tijdens de behandeling een ampullenkuur te gebruiken om de behandeling te ondersteunen. 
 
Prijs per behandeling
90 min: €95,00
 

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001