A+ A A-
http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/hoofdpagina-1000-600gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrond3donderdaggk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonmaandag1gk-is-113.jpglink

http://salonyvonne.eu/modules/mod_image_show_gk4/cache/achtergrondsalonvrijdag44gk-is-113.jpglink

Elektrisch epileren

Elektrische epilatie is een behandeling om storende haren ‘defintief’ te verwijderen. Het is geschikt voor iedere kleur en soort haar. Er wordt gebruik gemaakt van een miniscuul naaldje, waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. De  schoonheidsspecialiste laat het naaldje in het haarzakje glijden om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker, waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen.

Resultaten

Helaas is een haar na één behandeling niet definitief verwijderd. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals de groeicyclus van de haren en het herstellend vermogen van het lichaam.

Groeicyclus

Haren doorlopen een bepaalde groeicyclus met verschillende fases. Alleen in de groeifase, zit de haar nog vast in de haarwortel en is de behandeling effectief. Niet alle haren zijn op het zelfde moment in de groeifase en aan de buitenkant van het lichaam is niet zichtbaar welke haren dat wel zijn.

Herstellend vermogen van het lichaam

Een haarzakje bevat vele cellen die ervoor kunnen zorgen dat er een haar gevormd wordt. Na één behandeling met elektrische epilatie worden helaas niet al deze cellen vernietigd. Het lichaam heeft de gewoonte om na beschadiging en verwonding weer te gaan herstellen. Ook bij elektrische epilatie is dit het geval. Vanuit de cellen die niet beschadigt zijn, zal het lichaam opnieuw een haar proberen te vormen. Door keer op keer te behandelen, zal dit steeds moeilijker gaan en uiteindelijk niet meer lukken. Het haarzakje is volledig vernietigd.

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Het doel van de behandeling is haarvermindering. Er kan geen garantie geboden worden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt. Het kan nodig zijn om uiteindelijk nog onderhoudsbehandelingen een- tot tweemaal per jaar te blijven doen. In de toekomst kunnen bovendien altijd nieuwe haren ontstaan, tijdens de menopauze en door het gebruik van bepaalde medicijnen.

Soms kan de huid reageren op de behandeling. Door rode vlekjes en pukkeltjes . Ik adviseer u de creme van Dr. Moolenaar te gebruiken na de behandeling. Deze herstelt en kalmeert de huid.

Indien u een verwijsbrief van uw huisarts heeft en goedkeuring van de zorgverzekeraar wordt deze behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed.

Praktijk Yvonne heeft een A.G.B. CODE 96004903, en praktijkcode 9655069. Deze codes zijn geregistreerd bij het landelijk informatieorgaan voor zorgverzekeraars. Uw zorgverzekeraar weet zodoende dat ik u mag behandelen.

Behandeling:

15 minuten € 25.00

Bel voor informatie of een afspraak

  0252-231001